Project Manager

Job description

Over Pezy Group

Pezy Group is een van Europa's grootste bureaus voor productinnovatie. We hebben verschillende vestigingen in Nederland en werken al meer dan 25 jaar voor multinationals, gevestigde MKB's en start-ups. We bieden full-service productontwikkeling met een team van specialisten in design, engineering, elektronica en industrialisatie. Met onze in-house faciliteiten voor het creëren van fysieke first-of-a-kind concepten, demonstrators en kleine productieseries overbruggen we de kloof tussen een idee en lopende productie. Door een pragmatische benaderingen toe te passen, boeken we continu successen voor onze klanten bij de realisatie van (circulaire) producten.


We zijn op zoek naar jou! 

Voor onze kantoren in Groningen, Eindhoven zijn we op zoek naar een ervaren Project Manager. Ben je op zoek naar een functie bij een innovatieve en creatieve organisatie waarbij de menselijke maat centraal staat? En wil je meewerken aan inventieve product oplossingen? 

Solliciteer!

Job requirements

Wie ben jij 

Je bent enthousiast, zelfverzekerd, hebt een open houding en bent zowel intern op collega’s als extern op opdrachtgevers gericht. Je wilt het beste resultaat neerzetten in projectmanagement doordat je weet dat je samen sterker bent dan in je eentje. Je daagt jezelf steeds uit om je grenzen te verleggen en zijn goede communicatieve vaardigheden vanzelfsprekend op je lijf geschreven. 

Hoe gaan je dagen eruitzien: Je stelt projectplannen op, geeft functioneel leiding aan projectteams, je legt contacten met toeleveranciers en stuurt deze aan. Je bent de spin in het web voor de product ontwikkelactiviteiten van diverse projectteam(s) en je krijgt er energie van om ervoor te zorgen dat alle werkzaamheden conform overeengekomen tijd, kwaliteit en budget samen met je team gerealiseerd worden. Daarbij manage je de verwachtingen dat de projecten volgens de gemaakte afspraken geleverd worden en bij afwijkingen alle stakeholders uitgelijnd zijn. 


Job requirements

Opleiding en ervaring
 • Je hebt minimaal een HBO diploma op het gebied van werktuigbouwkunde, industrieel ontwerpen of soortgelijk (IO, IPO, WTB);
 • Kennis van productontwikkeling processen (bijv. Design for Six Sigma)
 • Minstens 5 jaar ervaring als project manager
 • Je hebt affiniteit met consumentenproducten, zowel business to business als business to consumer
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en beschikt over de juiste communicatieve vaardigheden
Taken en verantwoordelijkheden
 • Aansturen van meerdere multidisciplinaire projecten op het gebied van productontwikkeling. Je bent zelf niet technisch-inhoudelijk actief maar kent de content wel 
 • Sturing geven aan en managen van de relatie en resultaten met alle betrokken stakeholders 
 • Leiden van projectteams (4 – 8 FTE) die complexe mechanische producten ontwikkelen, al dan niet in kunststof en die veel technische onzekerheden en interfaces bevatten
 • Financieel inzicht en overzicht houden op projectkosten en planning & control
 • Inhuur van toeleveranciers 
Aantal uren / dagen per week?

Wij zijn op zoek naar een collega (M/V) voor minstens 36 uur in de week, verdeeld over vijf dagen.


Wat bieden wij?

 • Een leuke en dynamische werksfeer binnen een hecht bedrijf.
 • Veel ruimte voor initiatief, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling.
 • Een werkomgeving met ruimte voor technische ontwikkeling en creativiteit
 • Samenwerken in een bedrijf met meerdere vestigingen in Nederland en open minded collega's
 • Een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden


Solliciteer

Kan je niet wachten om te beginnen? Verstuur dan je sollicitatie middels de link op deze pagina. Wil je graag eerst meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Pezy Group per mail.


 1. Solliciteer: Heb je gesolliciteerd? Fijn! We zullen je sollicitatie bekijken en zo snel mogelijk contact met je opnemen.
 2. Eerste gesprek: Je komt bij ons op gesprek zodat we elkaar beter leren kennen.
 3. Tweede gesprek: Je komt nog een keer bij ons op gesprek omdat we graag willen dat andere collega’s je ook leren kennen. Ook gaan we in dit gesprek na of je de expertise hebt die we zoeken en of je in het team past.
 4. Job offer: We doen een aanbod en nodigen je uit voor een arbeidsvoorwaardengesprek waarin je antwoord krijgt op de vragen die nog over zijn.
 5. In dienst: Welkom bij Pezy Group!


Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.